<xmp> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4246718683494715286\x26blogName\x3dGOOD!+BETTER!+BEST!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://justmemyselfnyou.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justmemyselfnyou.blogspot.com/\x26vt\x3d1236545388416604090', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>
Welcome
My oh My!.

Hello. Welcome to my blog. It is a personal blog n i really want to enjoy every single word in this blog....

Liza Idris

Create Your Badge
The Princess

:
I'm a very determine person and so into it. Be reasonable and always moderate in everything except your ibadah... Always muhasabah yourself n be around your lovers and appreciate them!.

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers

click for more
Share wif them
...Razzian... Ammati... Kak Rose... Mek Farah... Pjah... Aziyana... Pojie... Yusma... info susuIbu...

Archives
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
November 2008
March 2009
April 2009
May 2009
July 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
April 2010
October 2010
December 2010
March 2011
April 2011
May 2011
August 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012

Layout ©

ME. kynzgerl
CODES. manikka
BRUSHES. 1 2
IMAGES. 1 2
The 2 paper heart: moargh.de
SOURCE. BLOGGER BLOGSKINS IMAGESHACK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Friday, August 12, 2011


nama pun TASKA Makmal i-Play... sah2 bermain...hari ni aku ditugaskan ke sana sbb ada 2 staff kena g kursus.. bermula jam 8 pagi dah tercongok kat situ... bermula aktiviti sarapan then bawak i-tots ke luar buat aktiviti cop.. lepas selesai bercop2 ni, masing2 dah berselerak...ada yg lari main aktiviti pasir, rumah agam, bola...mak aihhh.. tak terkejar sungguh!

kelakar la pulak bila kena buat aktiviti main peranan... cikgu jd harimau... penat mmg penat tapi seronok! dah abis main papan gelungsur, ada aktiviti menyanyi lagu negaraku... then main lagi panjat2.. tergolek dot jugak la afaf kena langgar masa bermain...dia paling kecik dlm ramai2..hahahha

dah aku rasa dahaga gila, maklumlah time puasa...kalau tak mmg aku dh sebat air teh ais nih! masuk dlm bilik terus sediakan makanan utk makan tengahari i-tots.. melayan makan diorg.. paling aktif masa tu afaf lah... agaknya bila mama ada, afaf naik tocang... lepas bagi mandi n susu, suasana menjadi sunyi sbb masing2 dah letih dan terbongkang tido... paling awal lelap mata afaf lah jugakkkk... hehehheheh

balik opis dh macam ngidam air cincau... AIR CINCAU...!!!! gulp! hahahhahahha

Thursday, August 11, 2011


Alhamdulillah Ya Allah... kehidupanku kini lebih ceria.. Suami yang setia dan anak yang manja selalu berada di sisi... pekerjaan pun semakin seronok.. ada rakan2 yang selalu mencoretkan warna warni kehidupan...

Bulan depan abg akan ke Bangkok selama sebulan.. berkursus di sana.. tinggallah aku dan afaf sahaja di kota ini.. pasti aku akan merindui abg... usikan dan cerita2 darinya...harap2 bulan sept akan cepat berlalu... bulan depan jugak aku akan konvo.. Syukur.. begitu byk nikmat yang Engkau berikan Ya Allah...

aku ingin memulakan hobi baru.. setelah selesai hobi belajar.. kini aku ingin menyibukkan diri dengan belajar memasak... teringinnnnn sgt nak buat cookies utk afaf... teringinnnnn sgt nak buat cup cakes dan masak yang hebat2... hehehehhe... bestnyer...

apa2pun, blog kesayanganku ini nanti tidak akan sunyi lagi sbb segalnya telah kembali normal dan sudah bisa dicorakkan...