<xmp> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4246718683494715286\x26blogName\x3dGOOD!+BETTER!+BEST!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://justmemyselfnyou.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://justmemyselfnyou.blogspot.com/\x26vt\x3d1236545388416604090', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>
Welcome
My oh My!.

Hello. Welcome to my blog. It is a personal blog n i really want to enjoy every single word in this blog....

Liza Idris

Create Your Badge
The Princess

:
I'm a very determine person and so into it. Be reasonable and always moderate in everything except your ibadah... Always muhasabah yourself n be around your lovers and appreciate them!.

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers

click for more
Share wif them
...Razzian... Ammati... Kak Rose... Mek Farah... Pjah... Aziyana... Pojie... Yusma... info susuIbu...

Archives
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
November 2008
March 2009
April 2009
May 2009
July 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
April 2010
October 2010
December 2010
March 2011
April 2011
May 2011
August 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012

Layout ©

ME. kynzgerl
CODES. manikka
BRUSHES. 1 2
IMAGES. 1 2
The 2 paper heart: moargh.de
SOURCE. BLOGGER BLOGSKINS IMAGESHACK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thursday, April 26, 2012


isnin yang lepas kereta kena pecah.. time tgh breakfast dgn hubby. aku dh nmpk situasi yg mencurigakan tp mulut tak terluah nk bgtau hubby.. natijahnya mmg hilang semua barang yg sgt berharga terutamanya foto2 arwah abah tercinta... rasa nk menangis kalau teringat semua foto2 tu...

hari ni (KHAMIS) adalah hari last aku kat DP.. esok bermulalah hari baru aku di kolej DD.. sungguh aku akan merindui saat2 suka duka di sini.. tempat yg sudi membuka jalan rezki utk aku di Kuala Lumpur.. bumi bertuah.

tacing selalu kalau teringat masa awal datang ke sini.. lusa pulak aku akan pergi ke kuantan.. tempat yg banyak memalitkan saat duka dan luka... aku cakap nak balik kuantan hubby terus marah cakap tak de istilah balik tapi hanyalah istilah pergi!.. ye saya setuju.


Monday, April 2, 2012

Alhamdulillah.. baru la rasa lapang skit lepas segalanya selesai untuk sem yang serba kelam kabut nih.. jiwa pun byk yg kacau.. hopefully skrg dh blh concentrate pada perkara lain..

hajat hati nak balik kedah sbb dh lama rasanya tak balik tapi banyak pulak halangan nya.. mls nak kecoh2 nnt jadi derhaka lak so jln terbaek adalah berdiam diri and just go wif the flow! lantak la korang nk cakap apa sbb yg itu semua tak penting.

huh! berkulat cakap nk pindah tp lom menjadi realiti. sampai ke bintang la nmpknya bermimpi.. hahahha.. ni pun kes just go wif the flow. mak aiii !!!

so focus lepas ni nak beli rumah sendiri.. wow! berangan la beb tapi kalau x berangan mcmana nak lahirnya realiti, kan??? so let us keep dreaming and make it BIG..muahahhahahha!!!!

suka dgr lagu jamal abdillah and malique "AKU MAAFKAN KAMU". sebab??? sebab lirik yg mampu menggambarkan lebih 6 thn duduk di negeri tutttttttt... hahahhaha sindri mau hengat la kan???